Pinjaman Patuh Syariah

Yayasan Teguh Iman

Pinjaman peribadi ini disediakan oleh Yayasan Teguh Iman dan bayaran bulanan akan ditolak daripada gaji anda melalui biro potongan Angkasa. Pinjaman ini menawarkan kadar faedah yang rendah dan ‘payout’ yang tinggi kepada penjawat awam melalui potongan gaji. 

Jumlah Pembiayaan

Hingga 150,000

Tempoh Pembiayaan

Hingga 10 Tahun

Kadar Keuntungan / tahun

5.99%p.a – 9.99%p.a

Tempoh Proses Lulus

3-5 Hari Bekerja

Islamic Bank

Tidak Bercagar

Sektor Pekerjaan

Kerajaan & GLC

Kelayakan Gaji Minimum

RM 1500

Had Umur

21-58 Tahun

Komitmen yang tinggi

CIRS,CTOS,AKPK

Kaedah Potongan

ANGKASA

Kelebihan

Payout yang tinggi

Caj pemohonan

Percuma

Ingin membeli atau mengubahsuai rumah? Memulakan atau mengembangkan perniagaan? Terfikir untuk membayar semula pinjaman pelajaran? Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan pinjaman peribadi dengan kadar faedah rendah dan capai setiap impian yang anda miliki sekarang. Selesaikan hutang kad kredit anda dengan kadar faedah 18% setahun atau mohon pinjaman mampu milik dari Yayasan Teguh Iman dengan kadar faedah hanya 9.99% sahaja.

Kredit Rakyat ialah platform pinjaman peribadi dalam talian yang menawarkan pinjaman peribadi bank dan koperasi yang pantas, mudah, selamat dan berpatutan. Perkhidmatan yang ditawarkan adalah percuma. Anda tidak perlu lagi menunggu lebih lama untuk merealisasikan impian anda. Kami boleh membantu anda mengecapinya hari ini!