Pinjaman Patuh Syariah

Warga-Wawasan
Malaysia Berhad

Koperasi Warga-Wawasan menawarkan pinjaman peribadi koperasi kepada kakitangan kerajaan serta badan berkanun di Malaysia dan memulakan aktiviti pembiayaan kredit peribadi pada awal tahun 2004 selepas mendapat kod potongan biro ANGKASA. Visi Koperasi Warga-Wawasan adalah untuk menjadi kesatuan kredit yang terkemuka dan dominan, memainkan peranan penting dalam gerakan koperasi dan menyediakan perkhidmatan yang relevan serta inovatif kepada pelanggan. Koperasi Warga-Wawasan didaftarkan di bawah Akta Koperasi 1993. Ini bermakna ia adalah sebuah koperasi, dimiliki dan dikendalikan

Jumlah Pembiayaan

Hingga 150,000

Tempoh Pembiayaan

Hingga 10 Tahun

Kadar Keuntungan / tahun

5.99%p.a – 9.99%p.a

Tempoh Proses Lulus

3-5 Hari Bekerja

Islamic Bank

Tidak Bercagar

Sektor Pekerjaan

Kerajaan & GLC

Kelayakan Gaji

Minimum RM 1,500

Had Umur

21 – 58 Tahun

Komitmen yang tinggi

CRIS,CTOS,AKPK

Kaedah Potongan

Angkasa

Payout

Payout yang tinggi

Caj Pemohonan

Percuma

Jangan risau! Koperasi Warga Wawasan (KWW) boleh membantu anda. Dapatkan pinjaman koperasi dengan mudah dan pantas supaya anda boleh mencapai matlamat anda atau menangani masalah diluar jangkaan. Nikmati pinjaman peribadi yang bermanfaat dan berinisiatif untuk membantu anda mencapai impian sama ada mengembangkan perniagaan, mengubah suai rumah atau membantu ahli keluarga. Proses pinjaman adalah segera, dan anda boleh mendapatkan pinjaman hanya dalam masa seminggu.

Kredit Rakyat merupakan platform pinjaman peribadi dalam talian yang memberikan perkhidmatan secara percuma serta menawarkan pinjaman peribadi koperasi yang cepat, mudah, dijamin dan berpatutan.

Home / PinjamanPinjaman Koperasi / Warga-Wawasan Malaysia Berhad