Teguh Bersama
Kredit Rakyat

Menyemai Harapan dan Mengubah Tentangan menjadi Peluang!

Pinjaman Peribadi Khas Untuk Kakitangan Kerajaan

Kredit Rakyat hadir untuk membantu orang ramai mengharungi masa yang tidak menentu. Kami memahami titik kesakitan anda dan kami boleh membantu anda membuat kemajuan kewangan, tidak kira latar belakang kewangan atau peringkat kehidupan anda. Kami mempunyai alat kewangan untuk menyampaikan maklumat yang anda perlukan supaya anda boleh menjalani kehidupan yang anda inginkan.

Kredit Rakyat membolehkan peminjam menerima pembiayaan yang sesuai dengan mereka melalui perunding kami yang berpengalaman. Kami adalah salah satu platform perkhidmatan kewangan digital yang paling pesat berkembang yang melayani peminjam setiap hari. Kredit Rakyat memanfaatkan teknologi proprietari dan amalan perniagaan yang inovatif untuk mencipta penyelesaian dan pengalaman kewangan baharu untuk individu di seluruh negara.

Pada masa ini terdapat pelbagai pembiaya untuk rakyat, mulai daripada koperasi (koperasi), bank, pemberi pinjaman wang berlesen dan komuniti kredit yang berdaftar di bawah Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT).

Faedah memohon pinjaman daripada Kredit Rakyat.

Cepat

Memberi jaminan bahawa proses kami cepat. Miliki pinjaman anda dalam masa 3 hari bekerja.

Percuma

Tiada sebarang bayaran pendahuluan dan juga bayaran tambahan semasa proses berjalan.

Patuh Syariah

Produk di Kredit Rakyat adalah 100%mematuhi syariah pinjaman kewangan.

Apa itu "Pinjaman Peribadi"?

Sebelum anda membuat sebarang pemohonan untuk memohon pinjaman peribadi, anda kehendaki tahu apa definisi pinjaman peribadi, cara ianya dilakukan, pembayaran dan utama sekali ialah risikonya.

Pinjaman Peribadi Patuh Syariah

Berikut adalah senarai Yayasan Koperasi & Pinjaman Bank yang telah bekerjasama dengan Kredit Rakyat. Klik butang dibawah untuk ketahui lebih lanjut mengenai mereka 

Bina kerjaya bersama Kredit Rakyat

One Team, One Goal

Di Kredit Rakyat, kami membuka peluang pekerjaan untuk membina kerjaya anda ke arah yang lebih baik pada masa hadapan dengan misi dan visi kami yang harus dicapai. Jom sertai kami sekarang!

Kredit Rakyat Prihatin

#BewareofScams

Aktiviti scam atau penipuan menjadi semakin berleluasa dari hari ke hari hingga ke tahap yang sukar dikawal. Lebih-lebih lagi di Malaysia. Dengan adanya kemudahan internet telah memudahkan para penipu untuk mencari mangsa. Ini ada berberapa cara untuk mengelakkan diri anda menjadi mangsa jenayah scammer.

Kredit Rakyat

Isnin hingga Jumaat | 9:00 Pagi sehingga 6:00 Petang 

Review Pelanggan Kami

Stay Follow & Keep Connected.