Pinjaman Patuh Syariah

CO-OP Bank
Pertama Malaysia

Misi Co-op Bank Pertama (CBP) adalah untuk menyediakan pelanggan dan ahli dengan pulangan yang terbaik dan untuk memberikan yang berdaya saing. produk perbankan integriti.Sebagai sebuah institusi kewangan, First Co-opbank menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan, termasuk kewangan peribadi, kewangan pendidikan, kewangan hartanah, kewangan perumahan, modal kewangan perniagaan, produk deposit, akaun simpanan, pelan manfaat, takaful, wasiat dan pelan perumahan.

Jumlah Pembiayaan

Hingga 200,000

Tempoh Pembiayaan

Hingga 10 Tahun

Kadar Keuntungan / tahun

Serendah 2.31% p.a

Tempoh Proses Lulus

2-3 Hari Bekerja

Islamic Bank

Tidak Bercagar

Sektor Pekerjaan

Kerajaan & GLC

Kelayakan Gaji

Minimum RM 2,000

Had Umur

18 – 60 Tahun

Perlindungan Pembiayaan

Takaful

Kaedah Potongan

Angkasa

Ingin menyatukan hutang anda? Dapatkan kebebasan kewangan yang anda perolehi hari ini dengan pinjaman peribadi First Co-opbank. Anda boleh menggunakan pembiayaan peribadi berfaedah rendah ini untuk menyatukan hutang yang lebih mahal supaya anda boleh mengurangkan beban pembayaran pinjaman bulanan.

Kredit Rakyat adalah platform pinjaman peribadi dalam talian (dalam talian) yang menawarkan pinjaman peribadi bank dan koperasi yang cepat, mudah dan selamat. dan mampu milik.Pinjaman langsung mempunyai perkongsian strategik dengan First Co-opbank sejak 2019. Permohonan adalah percuma sepenuhnya. Pastikan anda mengesahkan kelayakan anda hari ini.

Home / PinjamanPinjaman Peribadi Kerajaan / Co-op Bank Pertama Malaysia