Pinjaman Patuh Syariah

Yayasan Al-Aim

Yayasan Al Aim telah ditubuhkan dengan objektif untuk berkhidmat kepada Penjawat Awam Malaysia dan Badan Berkanun terpilih dan Kakitangan Syarikat Berkaitan Kerajaan (GLC) dengan menyediakan pembiayaan peribadi patuh syariah. Pinjaman peribadi koperasi ini boleh didapati daripada Yayasan Al-Aim yang mula beroperasi pada 2006 dengan menyediakan perkhidmatan pinjaman peribadi kepada penjawat awam. Yayasan al-Aim didaftarkan sebagai koperasi asas dengan liabiliti terhad di bawah subseksyen 7(1) Akta Koperasi 1993.

Jumlah Pembiayaan

Hingga 150,000

Tempoh Pembiayaan

Hingga 10 Tahun

Kadar Keuntungan / tahun

5.99%p.a – 9.99%p.a

Tempoh Proses Lulus

3-5 Hari Bekerja

Islamic Bank

Tidak Bercagar

Sektor Pekerjaan

Kerajaan & GLC

Kelayakan Gaji

Minimum RM 1,500

Had Umur

21 – 58 Tahun

Komitmen yang tinggi

CRIS,CTOS,AKPK

Kaedah Potongan

Angkasa

Payout

Payout yang tinggi

Caj Pemohonan

Percuma

Kesejahteraan kewangan boleh diperoleh semula dengan pinjaman yang disediakan Yayasan Al-Aim. Anda boleh memohon untuk melakukan pinjaman bertindih ‘overlapping’ atau menyelesaikan pinjaman yang masih tertunggak. Paling utama adalah pinjaman koperasi Yayasan Al-Aim ini juga menawarkan kadar faedah yang rendah dan ‘payout’ yang tinggi.

Kredit Rakyat ialah sebuah platform pinjaman peribadi dalam talian yang menawarkan pinjaman peribadi koperasi yang pantas, mudah, dipercayai dan berpatutan serta sepenuhnya percuma. Hidupkan semula kewangan anda hari ini dengan mendapatkan perkhidmatan daripada kami.